Azjatyckie Kotlety Wieprzowe Marynowane

Azjatyckie Kotlety Wieprzowe Marynowane
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Azjatyckie kotlety wieprzowe marynowane może być super przepis, aby spróbować. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 36g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sriracha, brązowy cukier, zielona cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Marynowane Po Azjatycku, Polędwiczki Wieprzowe Marynowane Azjatyckie, oraz Polędwiczki Wieprzowe Marynowane Azjatyckie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 1/4 szklanki oleju roślinnego, cukru, octu, imbiru, sriracha, oleju sezamowego, czosnku i soku pomarańczowego i skórki w maszynce i proces przez 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
SrirachaSriracha
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Umieść kotlety schabowe w wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dodać połowę marynaty i rezerwować drugą połowę do momentu podania. Wycisnąć powietrze, uszczelnić i przesunąć kotlety wokół worka, aby równomiernie pokryć. Marynować w lodówce co najmniej 30 minut i do 8 godzin. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Wyjąć kotlety z torby.
5
Zarezerwowaną marynatę umieścić w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, aby zmniejszyć i zagęścić sos nieco, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Rozgrzać dużą patelnię ze stali nierdzewnej na średnim ogniu i dodać pozostałą 1 łyżeczkę oleju. Brąz kotlety w gorącej patelni, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Umieść patelnię saute w piekarniku i gotuj do końca (temperatura wewnętrzna 155 stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Podawać z łyżką glazury, z kolendrą i pokrojoną zieloną cebulą posypaną na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn