Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 24 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sos hoisin, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Azjatyckie Klopsiki, Azjatyckie Klopsiki, oraz Azjatyckie Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić klopsiki: Rozgrzej piekarnik do 191°. spryskaj dużą, obramowaną blachę sprayem do pieczenia. W dużej misce połącz wszystkie składniki klopsików i delikatnie, ale dokładnie wymieszaj palcami. Używając mokrych rąk, uformuj mieszaninę na 1 1/4-calowe kulki i umieść na blasze do pieczenia.
Klopsiki umieścić w wolnej kuchence, zalać sosem i delikatnie wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 godziny. Włącz ogrzewanie do ciepłego ustawienia i podawać klopsiki bezpośrednio z wolnej kuchenki lub, alternatywnie, przenieść klopsiki do półmiska lub miski.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.