Awokado-boczek i Fondue Cheddar
Awokado-boczek i Fondue Cheddar mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 90 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kilka Twistów, pieprz, bekon, cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Welsh Cheddar i boczek Królik Fondue, Pieczone Fondue Cheddar z grillowanymi pomidorami, boczkiem i cebulą, oraz Zapiekane przegrzebki z przysmakiem kukurydzy, boczku i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do fondue: w rondlu na średnim ogniu doprowadzić do wrzenia gęstą śmietanę. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i wymieszaj ser, pietruszkę i pieprz, aż ser się połączy.
Zdjąć z ognia, mieszać aż będzie gładka. Przykryć i ogrzać.
Na smak: podzielić awokado na pół, usunąć dół, i łyżka miąższu ze skóry. Pokroić w kostkę 1/4 cala, wymieszać z sokiem z cytryny i odstawić.
W małej patelni saute na dużym ogniu, doprowadzić olej do migotania, a następnie dodać boczek i szalotki, gotowanie, aż szalotki są przezroczyste i boczek jest chrupiące, o 6 protokół.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść boczek i szalotki z patelni do miski. Wymieszaj ocet, sól i cukier, dobrze mieszając.
Przed podaniem odcedzić nadmiar płynu
Do creme fraiche: w misce, dodać creme fraiche, śmietana, biały pieprz, ostry sos, i sok z limonki.
Ubij dobrze, aby się zmiksować. Odstawić.
Na talerzu ułożyć placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną (lub crostini), na wierzchu posmarować fondue, odrobiną boczku i odrobiną creme fraiche.
W misce robota kuchennego dodaj ziemniaki, jajka, śmietanę, mąkę i sól.
Pulsuj, aż mieszanina zostanie po prostu zmieszana i nie masz kawałków. Powinno wyglądać jak gotowana płatki owsiane. Nie przesadzaj, bo ziemniaki staną się gumowate!
Rozgrzać dobry wir oleju w patelni nonstick lub patelni na średnim ogniu.
Upuść czubatą łyżkę ciasta na patelnię, aby zrobić ciastka wielkości kęsa. Gotować ciasta na złoty kolor i gotowane przez, O 2 protokół z każdej strony.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprawić solą.