Autentyczny Meksykański Chleb Kukurydziany
Autentyczny meksykański chleb kukurydziany może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji chleba. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 136g białka, 187 g tłuszczu, oraz w sumie 5177 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.54 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowane mleko, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest spektakularne. Spróbuj Meksykański Chleb Kukurydziany, Wilgotny Meksykański Chleb Kukurydziany, oraz Ulubiony Meksykański Chleb Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Tłuszcz i mąka 2-ćwiartkowe naczynie do pieczenia.
W dużej misce wymieszać słodzone mleko skondensowane, cukier, jajka i ekstrakt waniliowy. Wymieszać kukurydzę z całego jądra, kukurydzę w śmietanie i masło.
Ubić mąkę kukurydzianą, mąkę, sodę oczyszczoną i sól w oddzielnej misce; wymieszać mieszaninę mąki kukurydzianej do mieszaniny kukurydzy.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka chleba kukurydzianego wyjdzie czysta, o 45 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.