Asian Meatball and Rice Toss
Azjatyckie klopsiki i rzuty ryżu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 17 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka prażonych na sucho orzeszków ziemnych, klopsiki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Asian Noodle Toss, Asian Noodle Toss, oraz Asian Beef Noodle Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Wymieszać ryż i wermiszel z mieszanki; gotować i mieszać 2 do 3 minut lub aż ryż jest lekko rumiane.
Dodać wodę, azjatycką marynatę i Zawartość opakowania przypraw z mieszanki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodaj klopsiki i marchewki; przykryć i gotować 15 do 18 minut lub aż ryż będzie miękki, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać w strąkach grochu. Gotować, odkryte dodatkowe 2 do 3 minut lub aż strąki grochu są chrupiące-przetargu.
Poszczególne porcje udekorować orzeszkami ziemnymi i cebulą.