Arugula Salsa Verde
Rukola Salsa Verde może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 141 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, kapary, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony Halibut z rukolą Salsa Verde, Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, oraz Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać pomidory, skórkę z cytryny, czosnek, rukolę, bułkę tartą, kapary i ocet. Za pomocą drewnianej łyżki powoli wymieszać w 3/4 szklanki oleju, a następnie parmezanu.
Wlać trochę oleju na powierzchnię, aby Salsa nie odbarwiała się.