Arbuz Margarita Pops

Arbuz Margarita Pops
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na deser, więc dać arbuza Margarita Pops spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 130 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka drewnianych łyżek do lodów, arbuzów, papierowych kubków i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Arbuz Margaritan Ice Pops, Margaritan Ice Pops, oraz Mrożony Melon-Margarita Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zetrzeć skórkę od 1 limonki do równej 1 łyżeczki. Wycisnąć sok z limonek do równej 1/2 szklanki. Proces sok z limonki i arbuza w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
ArbuzArbuz
SokSok
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać przez drobny sitko z drutu do dużej miarki, odrzucając ciała stałe. Wymieszać tequilę, cukier i 1 łyżeczkę. Skórka z limonki, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
TequilaTequila
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
SitoSito
3
Wlać mieszaninę do papierowych kubków.
4
Przykryj każdą filiżankę folią aluminiową; zrób małe rozcięcie w środku i włóż 1 łyżkę do lodów do każdej filiżanki. Zamrażać 8 godzin lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
OkazjeLetnie
Magazyn