Arbuz-Lemoniada Cooler

Arbuz-Lemoniada Cooler
Przepis arbuz-Lemoniada Cooler może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten napój ma 228 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Mieszanka lodu, arbuza, gałązek mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Arbuz Cooler, Arbuz Cooler, oraz Arbuz Cooler.

Instrukcje

1
Arbuz proces, w partiach, w blenderze lub robocie do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połącz koncentrat i 2 gałązki mięty i gotuj w rondlu na średnim ogniu 10 minut. Wymieszać razem arbuza puree i mieszaninę lemoniady; przykryć i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
LemoniadaLemoniada
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Usunąć i wyrzucić miętę. Wymieszać i podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
LódLód
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia9
Magazyn