Apricot Crumble Parfait
Apricot Crumble Parfait może być tylko deser szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 14. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Apple Crumble Quinoa Parfait, Surowy Parfait bananowy z kruszonką, oraz Cherry, Pistachio Cream & Oat-Len Crumble Parfait dla podobnych receptur.
Instrukcje
Morele gotować, cukier i 1 szklankę wody w małym ciężkim rondlu na niskim ogrzaniu, mieszając od czasu do czasu, aż morele są pulchne, miękkie i dopiero zaczynają się rozpadać, około 30 minut.
Przenieść compoteto małą miskę i ostudzić completely.DO naprzód: można dokonać 1 tydzień do przodu.Przykryć i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Połącz wszystkieskładniki w dużej misce. Rub mieszaninę opuszkami palców, aż masło zostanie całkowicie wchłonięte, a mieszanina będzie przypominać mokry i mokry.
Rozłóż na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec, mieszając od czasu do czasu, aż goldenbrown, 15-17 minut.
Let cool completely.DO naprzód: może być wykonany 3 dni do przodu.Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Miarka 2 łyżki lodówdo każdego małego słoika lub solidnego szkła. Łyżka1 łyżka kompot morelowy na lodachi top z 1 łyżką kruszonki. Powtórz z pozostałymi składnikami w sumie 6 warstw.Zamrozić na 30 minut, aby ustawić.