Apple Rugelach
Apple Rugelach to Wegetariańskie przepis z 60 porcjami. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, mielonego cynamonu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Masło Jabłkowe Rugelach, Miód Jabłkowy Rugelach, oraz Masło Jabłkowe Kakao Stalówka Rugelach.
Instrukcje
Pulse pierwsze 4 składniki w robocie kuchennym, aż ciasto opuści boki miski. Ciasto podzielić na 8 porcji, kształtując każdą porcję w kulkę. Owiń osobno w folię i schłodź co najmniej 1 godzinę.
Roztopić 1/4 szklanki masła lub margaryny na dużej patelni; dodać 4 jabłka Granny Smith, obrane i drobno posiekane, i 1 szklanka cukru. Gotować, stale mieszając, 5 do 7 minut lub aż mieszanina będzie gęsta i złocista.
Wyjąć 1 porcję ciasta i zwinąć w 8-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozłóż 1/4 szklanki mieszanki jabłek, pozostawiając 2-calowy okrąg odkrytego ciasta na środku.
Posypać mieszaniną 2 łyżki orzechów pekan.
Przetnij okrąg na 8 klinów i zwiń kliny, zaczynając od szerokiego końca.
Umieścić spiczastą stroną w dół, na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia, zakrzywiając się w kształt półksiężyca. Powtórz procedurę z pozostałymi porcjami ciasta, mieszaniną jabłek i orzechami pekan.
Połączyć cukier i cynamon; posypać każdym półksiężycem.
Piec w temperaturze 375 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Przenieś do stojaka z drutu do ostygnięcia.