Apple ' N Peanut Butter Bread Budyń
Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis od Tidy Mom ma 31 fanów. Mieszanka mocno brązowego cukru, chleba zbożowego, rodzynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Masło Orzechowe Śniadanie Chleb Budyń, Reese ' s Peanut Butter Cup Bread Pudding, oraz Masło Orzechowe Czekolada Banan Chleb Budyń.
Instrukcje
Rozgrzać do 350° smaru 2-ćwiartkową przykrytą zapiekankę z 1 łyżeczką margaryny; odstawić. Roztopić Pozostałe 1 łyżka margaryny w 12 inch nonstick patelni na średnim ogniu i gotować jabłka, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub do złotego koloru. Wymieszaj masło orzechowe Skippy® i rodzynki, aż masło orzechowe się rozpuści.
Zdjąć z ognia, następnie wymieszać z chlebem; odstawić.
W dużej misce ubić substytut jajka, mleko, cynamon i brązowy cukier; odstawić. Wrzucić mieszaninę chleba z mieszaniny jaj. Zamieniamy w gotową zapiekankę.
Zdjąć pokrywę i piec dodatkowe 5 minut lub aż złoty.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.