Apple ' N Cheddar Tuna Pitas

Apple ' N Cheddar Tuna Pitas
Apple ' N Cheddar Tuna Pitas wymaga około 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 309 kalorii, 21g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.05 za porcję. Jeśli masz amerykański ser, sos majonezowy, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Pitas Z Tuńczykiem I Ogórkiem, Pitas Z Tuńczykiem I Ogórkiem, oraz Sałatka Ogórkowo-Tuńczykowa Pitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem pieczywa pita w średniej misce. Równomiernie nadziewać pieczywo pita mieszaniną tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Również wspaniałe z Hellmann ' s lub Best Foods Real majonez
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn