Apple Crisp Snickerdoodle Skillet Cookie
Apple Crisp Snickerdoodle Skillet Cookie może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 10. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać nadzienie szarlotka, masło, cukier mix cookie, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to Apple Crisp Snickerdoodle Skillet Cookie, Snickerdoodle Skillet Cookie Cake, oraz Pumpkin Snickerdoodle Skillet Cookie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko nasmaruj 9-calową żeliwną patelnię ze skróceniem lub sprayem do gotowania.
W dużej misce, beat cookie mix, 1/2 łyżeczka cynamonu, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym, aż po prostu połączone.
Dodaj 1/2 szklanki masła; beat aż gładka.
Rozprowadzić mieszaninę na patelni.
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z piekarnika; umieść patelnię na regale chłodzącym.
Zwiększ temperaturę piekarnika do 218°. nasmaruj arkusz ciastek skróceniem lub linią papierem do gotowania.
Aby zrobić polewę owsianą, w małej misce wymieszaj owies, brązowy cukier, cukier granulowany, mąkę i 1 1/2 łyżeczki cynamonu. Widelcem rozgnieść 1/2 szklanki masła do suchej mieszanki, aż będzie kruche.
Posypać wodą mieszaninę; krótko wymieszać.
Rozprowadzić mieszaninę na blasze ciastka.
Piec w temperaturze 425 ° F 5 do 8 minut lub aż mieszanina będzie złoty kolor wokół krawędzi i bąbelkami w środku.
Wyjąć z piekarnika; rozbić polewę widelcem. Polewa będzie początkowo miękka, ale twardnieje w miarę stygnięcia. Chłodna polewa całkowicie na arkuszu cookie.
Górna baza do ciastek Snickerdoodle z nadzieniem szarlotki. Stos płatków owsianych nad nadzieniem z ciasta. Łyżka ubitej polewy na górnej części deseru; posypać dodatkowym cynamonem. Przechowywać w lodówce.