Kumkwat Lody Z Trawy Cytrynowej

Kumkwat Lody Z Trawy Cytrynowej
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 6,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 107 g tłuszczu, oraz w sumie 1544 kalorii. Mieszanka żółtek, cukru, kumkwatów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 90 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowany kurczak z sosem Kumkwatowo-cytrynowym, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, doprowadzić śmietanę i mleko na wolnym ogniu na średnim ogniu. Kiedy nabiał zaczyna bąbelkować, dodaj trawę cytrynową, przykryj, wyłącz ciepło i pozostaw strome na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać przez sitko o drobnych oczkach do 1-litrowej cieczy. Wyrzucić trawę cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Podczas gdy nabiał jest moczenie, wrzucić mielone kumkwaty z 1/2 szklanki cukru w misce, aż cukier zacznie się rozpuszczać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Odstawić na blacie przez 10 minut, wrzucić ponownie, a następnie umieścić w lodówce na noc.
5
W innym ciężkim średnim rondlu ubij żółtka i pozostałą 1/2 szklanki cukru, aż kolor będzie jaśniejszy i lekko zgęstnieje. Powoli wlać naprężony nabiał, stale ubijając, około 1/4 szklanki na raz, aż połowa nabiału zostanie zintegrowana z jajami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wlać pozostały nabiał i ubijać do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Gotować na średnim ogniu, często ubijając, aż krem uformuje się z tyłu łyżki, a palec przesunięty w poprzek pleców pozostawia czystą linię. Wymieszać z solą do smaku, następnie przelać krem do szczelnego pojemnika i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Następnego dnia ubijaj lody zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
9
Odcedzić kumkwaty z syropu, rezerwując syrop do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KumkwatKumkwat
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
10
Przenieś lody do hermetycznego pojemnika i szybko złóż kumkwaty. Schłodzić w zamrażarce przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
KumkwatKumkwat
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn