Apple Chimichangas
Przepis Jabłko Chimichangas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jabłka, zmielony cynamon, tequila i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chimichangas, Chimichangas, oraz Chimichangas Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać ciężką patelnię średnią na średnim ogniu i roztopić masło.
Dodać cukier i cynamon i kontynuować gotowanie, aż rumiane, o 4 do 5 protokół.
Dodać jabłka i gruszki i gotować, aż lekko zmięknie, kolejne 6 protokół.
Dodać tequilę i kontynuować gotowanie, aż rumiane, inny 5 do 7 protokół.
Umieść 1 tortillę na talerzu i łyżkę około 1/6 mieszanki jabłko / gruszka do środka.
Toczyć je i tuck końce, Egg-roll stylu i zabezpieczyć je wykałaczkami.
W innej patelni, rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu, aż kropla wody skwierczy i wyskakuje w oleju, o 350 stopni F, i smażyć każdy chimichanga aż rumiane i chrupiące, o 2 do 3 minut na stronie.
Przenieś je na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami do osuszenia.
Usuń wykałaczki i przeciąć na pół.
Podawać na gorąco, polewając gałką lodów waniliowych.