Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Angel Food Cake z mieszanym kompot jagodowym. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Jest idealny do Dzień Matki. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Angel Food Cake z kompot trzy jagody, Kompot Z Jagód Imbirowych Z Anielskim Ciastem, oraz Angel Food Cake With Fall Fruit kompot.
Instrukcje
1
Płaszcz 5-quart kuchenka elektryczna wolno z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Połącz jagody, sok pomarańczowy i cukier w wolnej kuchence. Przykryć i gotować na wysokiej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Jagody
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce, mieszając, aż będzie gładka. Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej w mieszaninę jagodową. Przykryć i gotować na wysokiej przez 15 minut lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Jagody
SOS
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podawać kompot na angel food cake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Kompot
5
Wskazówka dotycząca składników: jeśli masz tylko jeden lub dwa rodzaje jagód, nadal możesz zrobić ten kompot. Po prostu upewnij się, że jagody sumują się w sumie do 6 filiżanek.
Ciasto w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.