Ananasowo-Serowy Flan

Ananasowo-Serowy Flan
Przepis ananasowo-serowy Flan może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 6 godzin i 20 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 152 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, cukier, sok ananasowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, Flan ananasowy (Flan de Piña), oraz Flan Z Serem Śmietankowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Cukier ugotować w małym rondlu na średnim ogniu 5 min. lub aż do stopienia i głębokiego złotego brązu, stale mieszając. Natychmiast wlać do 9-calowej okrągłej patelni; przechyl patelnię, aby równomiernie przykryć dno syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Pozostałe składniki zmiksować w blenderze na gładką masę; na patelnię wlać syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieścić w większej płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody do większej patelni, aby dojść do połowy poza 9-calową patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec 1 godzinę lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Lekko schłodzić. Ostrożnie usunąć flan z wody. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Odwróć flan na talerz tuż przed podaniem; ostrożnie usuń patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn