Ananasowo-Serowy Flan
Przepis ananasowo-serowy Flan może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 6 godzin i 20 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 152 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, cukier, sok ananasowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, Flan ananasowy (Flan de Piña), oraz Flan Z Serem Śmietankowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Cukier ugotować w małym rondlu na średnim ogniu 5 min. lub aż do stopienia i głębokiego złotego brązu, stale mieszając. Natychmiast wlać do 9-calowej okrągłej patelni; przechyl patelnię, aby równomiernie przykryć dno syropem.
Pozostałe składniki zmiksować w blenderze na gładką masę; na patelnię wlać syrop.
Umieścić w większej płytkiej patelni.
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody do większej patelni, aby dojść do połowy poza 9-calową patelnią.
Piec 1 godzinę lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Lekko schłodzić. Ostrożnie usunąć flan z wody. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Odwróć flan na talerz tuż przed podaniem; ostrożnie usuń patelnię.