Ananas i czerwone Chile-szkliwione żeberka dziecięce
Ananas i czerwone Chile szkliwione dziecko powrót żeber może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 677 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz chiles, imbir, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Ananas i czerwone Chile-szkliwione żeberka dziecięce, Szkliwione Żebra Tylne Dziecka, oraz Szkliwione Żebra Tylne Dziecka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć ananas, czosnek, chiles i imbir. Półki ułożyć na małej patelni, mięsiście do góry i obficie doprawić solą i pieprzem. Łyżka połowę mieszanki ananasa na każdym stojaku żeber, rozłożenie go równomiernie.
Wlać 1/2 szklanki wody do patelni, przykryć szczelnie folią i piec przez 30 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika i zwiększ temperaturę do 50
Odkryjcie żeberka i zalejcie je sokami z patelni. Piecz je na górnej półce piekarnika przez 15 minut, obracając patelnię i fastrygując co 5 minut sokami z patelni, aż ładnie zeszkli się na wierzchu.
Odstawić żeberka na 10 minut, a następnie pokroić między nimi i podawać.
Rekomendacja wina: tylko Zinfandel ma owoce i przyprawy, aby sprostać słodyczy i ciepła w tym daniu. Poszukaj klonu Dry Creek Vineyard Heritage z 1997 roku lub Kenwood Jack London z 1997 roku.