Ananas Glazurowany Biszkopt
Ananas glazurowany biszkopt jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cukru, cukru pudru, soku ananasowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 14%. Podobne przepisy to Biszkopt Szkliwiony Pomarańczą, Biszkopt cytrynowy z glazurowanymi truskawkami, oraz Biszkopty Ananasowo-Karmelowe.
Instrukcje
1/2 szklanki cukru i mąki przesiać razem 3 razy; odstawić. Beat żółtka z dużą prędkością miksera elektrycznego 3 minut lub aż gruby i blady.
Dodaj ekstrakt kokosowy; beat ze średnią prędkością 3 minut lub aż zgęstnieje. Odstawić.
Ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż się spieni. Stopniowo dodawać pozostałe 3/4 szklanki cukru, 2 łyżki na raz, ubijając, aż powstanie sztywny szczyt i cukier rozpuści się (2 do 4 minut).
Posypać mieszaninę mąki na mieszaninę białka jaja, 1/4 szklanki na raz; złożyć ostrożnie. Złożyć mieszaninę żółtka i wanilii do mieszaniny białka jaja.
Spryskaj dno 10-calowej patelni w sprayu do gotowania.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni, rozprowadzając równomiernie.
Piec w temperaturze 350 przez 45 do 50 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwróć patelnię; ostudzić 40 minut. Poluzuj ciasto z boków patelni, za pomocą wąskiej metalowej szpatułki; usuń z patelni.
Ułożyć ciasto na talerzu.
W małej misce wymieszać cukier puder i sok ananasowy, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Mżawka nad schłodzonym ciastem.