Anadama Rolls z szałwią

Anadama Rolls z szałwią
Anadama Rolls z szałwią wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, mączkę kukurydzianą, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Chrupiące Rolki Anadama, Szałwiowe Bułeczki Obiadowe, oraz Bułeczki pełnoziarniste z szałwią.

Instrukcje

1
Rozpuścić drożdże i cukier w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut. Wymieszać z mlekiem i melasą. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj 3 szklanki mąki, mąki kukurydzianej, margaryny, szałwii i soli do mieszaniny drożdży, i mieszać aż do wymieszania. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. 10 minut) i dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem. Obrócić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni; dziurkować ciasto w dół. Przykryj i pozostaw 5 minut. Podzielić na 18 równych porcji. Pracując z 1 porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło), uformuj każdą z nich w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieść kulki ciasta 2 cale od siebie na blasze do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić 30 minut lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Odkryj ciasto. Przecinaj wierzchołki rolek o głębokości około 1/4 cala, aby uzyskać wzór " X " za pomocą ostrych nożyczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Połączyć 2 łyżeczki wody i białka jaja; szczotka na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Piec w 350 przez 13 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn