Anadama Rolls z szałwią
Anadama Rolls z szałwią wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, mączkę kukurydzianą, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Chrupiące Rolki Anadama, Szałwiowe Bułeczki Obiadowe, oraz Bułeczki pełnoziarniste z szałwią.
Instrukcje
Rozpuścić drożdże i cukier w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut. Wymieszać z mlekiem i melasą. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Dodaj 3 szklanki mąki, mąki kukurydzianej, margaryny, szałwii i soli do mieszaniny drożdży, i mieszać aż do wymieszania. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. 10 minut) i dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk.
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem. Obrócić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni; dziurkować ciasto w dół. Przykryj i pozostaw 5 minut. Podzielić na 18 równych porcji. Pracując z 1 porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło), uformuj każdą z nich w kulkę.
Umieść kulki ciasta 2 cale od siebie na blasze do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić 30 minut lub do podwojenia luzem.
Odkryj ciasto. Przecinaj wierzchołki rolek o głębokości około 1/4 cala, aby uzyskać wzór " X " za pomocą ostrych nożyczek.
Połączyć 2 łyżeczki wody i białka jaja; szczotka na ciasto.
Piec w 350 przez 13 minut lub do złotego koloru.