Alabama Wyciągnął Świnię

Alabama Wyciągnął Świnię
Przepis Alabama wyciągnął świnię można zrobić w około 12 godzin. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 27g białka, oraz 14g tłuszczu. Za $1.14 za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 16. 44 osoby uznały ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowego jedzenia. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sól, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Alabama Smokehouse Pig Burger z białym sosem Barbecue, Kanapka z kurczakiem ciągniętym z sosem BBQ Alabama, oraz Kanapka z kurczakiem ciągniętym z sosem BBQ Alabama.

Instrukcje

1
W niereaktywnym rondlu połącz ocet jabłkowy, sól, brązowy cukier, czarny pieprz, pieprz cayenne i masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wymieszaj wodę i wróć do wrzenia. SOS wieprzowy przed wędzeniem, a następnie co godzinę podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Rozpocznij Tyłek wieprzowy na powolnym wędzarni, używając węgli z twardego drewna lub brykietów z węgla drzewnego oraz zrębków mesquite lub apple. Wędzić wieprzowinę przez co najmniej 6 godzin i do 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
4
Im dłuższy czas palenia, tym głębiej wniknie "pierścień Dymu", Czerwony Pierścień smaku.
5
Po wędzeniu mięsa przez 6 do 10 godzin zawiń mięso folią aluminiową. Złóż krawędzie dwóch arkuszy razem, aby utworzyć wodoszczelne uszczelnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Umieść mięso na środku i podnieś brzegi do góry, ściskając mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Mięso polać 1 szklanką sosu, a następnie szczelnie zamknąć folię wokół pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8
Umieść opakowanie mięsa z powrotem na wędzarni lub w piekarniku 350 stopni (175 stopni C). Jeśli jest na palaczu, zwiększ ciepło. Gotuj opakowanie, aż mięso łatwo wyciągnie się z kości. Można to łatwo sprawdzić, naciskając górną część opakowania foliowego ręką założoną w piekarniku, aby sprawdzić miękkość. Zajmie to do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Gdy mięso będzie gotowe, wyjmij je z wędzarni lub piekarnika i pozwól mu ostygnąć. Wyciągnij wieprzowinę z kości i wyrzuć tłuszcz i chrząstkę. Rozłóż mięso na duże kawałki o szerokości około 1 cala i długości 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Umieść kawałki mięsa na patelni i zalej około jednej szklanki sosu na każde 4 funty mięsa lub do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Podgrzewaj do wrzenia.
12
Podawaj natychmiast lub marynuj przez kilka dni. Mięso można również ciągnąć na mniejsze kawałki za pomocą 2 widelców, jest to lokalnie znane jako "rozdrobniona wieprzowina".
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 55 dolarów za butelkę.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Winnice znajdują się w Vertus, Oger, Avize, Cramant, które tworzą linię blisko czwartego południka. Longitude to 60% wina bazowego z rocznika 2009 sfermentowanego ze stali nierdzewnej i 40% wina rezerwowego z foudre & neutral oak. 100% Chardonnay leżakuje na osadzie przez ponad dwa lata i dawka 4gr/l.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia10
Magazyn