Alabama Wyciągnął Świnię
Przepis Alabama wyciągnął świnię można zrobić w około 12 godzin. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 27g białka, oraz 14g tłuszczu. Za $1.14 za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 16. 44 osoby uznały ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowego jedzenia. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sól, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Alabama Smokehouse Pig Burger z białym sosem Barbecue, Kanapka z kurczakiem ciągniętym z sosem BBQ Alabama, oraz Kanapka z kurczakiem ciągniętym z sosem BBQ Alabama.
Instrukcje
W niereaktywnym rondlu połącz ocet jabłkowy, sól, brązowy cukier, czarny pieprz, pieprz cayenne i masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Wymieszaj wodę i wróć do wrzenia. SOS wieprzowy przed wędzeniem, a następnie co godzinę podczas gotowania.
Rozpocznij Tyłek wieprzowy na powolnym wędzarni, używając węgli z twardego drewna lub brykietów z węgla drzewnego oraz zrębków mesquite lub apple. Wędzić wieprzowinę przez co najmniej 6 godzin i do 1
Im dłuższy czas palenia, tym głębiej wniknie "pierścień Dymu", Czerwony Pierścień smaku.
Po wędzeniu mięsa przez 6 do 10 godzin zawiń mięso folią aluminiową. Złóż krawędzie dwóch arkuszy razem, aby utworzyć wodoszczelne uszczelnienie.
Umieść mięso na środku i podnieś brzegi do góry, ściskając mięso.
Mięso polać 1 szklanką sosu, a następnie szczelnie zamknąć folię wokół pieczeni.
Umieść opakowanie mięsa z powrotem na wędzarni lub w piekarniku 350 stopni (175 stopni C). Jeśli jest na palaczu, zwiększ ciepło. Gotuj opakowanie, aż mięso łatwo wyciągnie się z kości. Można to łatwo sprawdzić, naciskając górną część opakowania foliowego ręką założoną w piekarniku, aby sprawdzić miękkość. Zajmie to do 2 godzin.
Gdy mięso będzie gotowe, wyjmij je z wędzarni lub piekarnika i pozwól mu ostygnąć. Wyciągnij wieprzowinę z kości i wyrzuć tłuszcz i chrząstkę. Rozłóż mięso na duże kawałki o szerokości około 1 cala i długości 4 cali.
Umieść kawałki mięsa na patelni i zalej około jednej szklanki sosu na każde 4 funty mięsa lub do smaku.
Podawaj natychmiast lub marynuj przez kilka dni. Mięso można również ciągnąć na mniejsze kawałki za pomocą 2 widelców, jest to lokalnie znane jako "rozdrobniona wieprzowina".
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 55 dolarów za butelkę.
![Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut]()
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Winnice znajdują się w Vertus, Oger, Avize, Cramant, które tworzą linię blisko czwartego południka. Longitude to 60% wina bazowego z rocznika 2009 sfermentowanego ze stali nierdzewnej i 40% wina rezerwowego z foudre & neutral oak. 100% Chardonnay leżakuje na osadzie przez ponad dwa lata i dawka 4gr/l.