Al Fresco Jabłko Klon kurczak kiełbasa suwaki
Al Fresco Apple Maple Chicken Sausage suwaki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 548 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 24 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz mleko beztłuszczowe, al fresco ® jabłko klon kurczaka śniadanie kiełbasa, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Suwaki do kiełbas z Cran-Jabłko Slaw, Chipotle kurczak i kiełbasa Andouille suwaki, oraz Niezbędne Na Co Dzień: Klon Jabłko Kiełbasa Paszteciki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni nieprzywierającej delikatnie brązową kiełbasę z kurczaka.
Jajka rozbij w małej misce, ubijaj z mlekiem i czarnym pieprzem.
Umieść średnią patelnię, która została przygotowana za pomocą sprayu do gotowania na średnim ogniu. Jajeczka jajeczkować, aż będą gotowe, ale nadal nieco miękkie (około 2-3 minut.)
Podczas gotowania kiełbasy i jajek, przygotować mini bajgle przez opiekanie, i rozprowadzić górę i dół galaretką jabłkową.
Jajecznicę i gotowaną kiełbasę podzielić na galaretowatym dnie mini bajgli.
Każdą porcję jajek ułożyć posypką rozdrobnionego sera cheddar, następnie ułożyć górną część obwarzanka na ser, aby zrobić suwak.