Ajerkoniak-Budyń Chlebowy Panettone

Ajerkoniak-Budyń Chlebowy Panettone
Ajerkoniak-budyń chlebowy Panettone jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 296 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, vanillan ekstrakt, panettone, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Ajerkoniak-budyń chlebowy panettone, Ajerkoniak Panettone Budyń Chlebowy, oraz Budyń Chlebowy Panettone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Umieść czajnik z wodą, aby zagotować kąpiel wodną. Ząbkowanym nożem Usuń boczną skórkę z połowy kawałka panettone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoskie Panettone, Około 1,2 FuntaWłoskie Panettone, Około 1,2 Funta
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
4
Pokroić w kostkę 3/4 do 1 cala. Powinieneś wypić 5 filiżanek. Rezerwa kostki panettone w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoskie Panettone, Około 1,2 FuntaWłoskie Panettone, Około 1,2 Funta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Na budyniu ajerkoniaku, w innej misce dokładnie ubić jajka, żółtka, cukier, pół na pół, rum, ekstrakt waniliowy i zdrową kratkę świeżej gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Pół Na PółPół Na Pół
świeża Gałka Muszkatołowaświeża Gałka Muszkatołowa
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać to na kostki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
7
Spryskaj 12-otworową puszkę na muffinki warzywnym sprayem do gotowania. Mieszankę Chlebowo-ajerkoniakową delikatnie i równomiernie wlać do puszek na muffinki. Duże kostki wystające ładnie wyglądają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
ChochlaChochla
8
Umieść wypełnioną puszkę muffinów w wysokiej jednostronnej blasze ciastek lub patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
9
Przenieść do nagrzanego piekarnika i ostrożnie wlać gorącą wodę z czajnika na patelnię, tworząc kąpiel wodną, w której mogłaby usiąść puszka na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Piec 15 do 20 minut, aż szczyty są ładnie rumiane, a wykałaczka jest czysta od środka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Budyń chlebowy można podawać na ciepło lub na zimno. Lody waniliowe lub bita śmietana będą świetnym akompaniamentem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
12
Na przemian umieść puszkę muffin na patelni do pieczenia na piecu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
13
Wlać do 1 cala wrzącej wody. Przykryć i gotować na średnim ogniu przez 15 do 20 minut. Pudding się wydmuchnie i wykałaczka wyjdzie czysta ze środka. Blaty nie brązowieją się tą metodą. Może posypka cukru cynamonowego w czasie podawania byłaby miła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn