Acorn Brownie Cake
Acorn Brownie Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 24g tłuszczu i w sumie 577 kalorii. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 86 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie, ekstrakt z wanillanu, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chocolate Chip Cookie Oreo Brownie Ice Cream Cake (Slutty Brownie Ice Cream Cake), Ciasto Brownie Snack, oraz Ciasto Brownie Mud Puddle dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce posmaruj masło, masło orzechowe i brązowy cukier.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij wanilię.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki.
Rozłóż na natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Piec t 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić na ruszcie.
Do lukru, masła śmietankowego, tłuszczu i wanilii. Ubij cukier cukierniczy i wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Umieść po 6 łyżek stołowych w dwóch miseczkach. Odcień jeden czerwony i jeden żółty; odłóż na bok.
Dodaj kakao do pozostałego lukru; dobrze wymieszaj.
Używając wzoru żołędzia i złożonego woskowanego papieru, prześledź spód żołędzia do ciemnobrązowej linii przerywanej.
Prześledź czapkę żołędzi na złożonym woskowanym papierze.
Ostrym nożem, śladowe wzory na schłodzonym brownie; wyciąć.
Pokrój Pozostałe brownie na trzy do pięciu liści za pomocą 3 cali. nóż do liści klonu; odłóż na bok. Na 16-calowym.- kwadratowa Płyta zadaszona, umieść czapkę żołędzi nad dnem żołędzi pośrodku deski. Mróz wierzch i boki żołędzia z brązowym lukrem.
Posyp orzechami pekan czapkę żołędzi.
Liście mrozu z pozostałym brązowym lukrem. Za pomocą szpatułki do lukru losowo zmiksuj czerwony i żółty lukier na liściach. Użyj wykałaczki, aby uformować żyły w liściach. Ułóż udekorowane liście wokół żołędzia.