Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary

Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary
Absolutnie pyszne nadziewane kalmary może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 926 kalorii, 49g białka, oraz 64G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mleka, zielona cebula, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary, Absolutnie Pyszne Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Absolutnie pyszny i prosty makaron pomidorowy, bazyliowy i czosnkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wypłukać rurki kalmarów i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce, wymieszać cebulę, 6 ząbki czosnku, krewetki, mięso krabowe i sok z cytryny. Łyżka trochę tej mieszanki do każdej tubki kałamarnicy i uszczelnić końce przez "szycie" wykałaczką. Ułóż w jednej warstwie na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Rurki SquidRurki Squid
CrabmeatCrabmeat
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z serem śmietankowym i 2 ząbkami czosnku. Gotować i mieszać, aż ser topi się. Stopniowo ubijaj mleko. Gotować do ogrzania, a następnie zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać na wszystkich rur kalmary w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Na wierzch każdej z nich posypać ok.2 łyżki sera Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
6
Piec odkryte, aż ser jest rumiane i sos jest bąbelkowy. Podczas pieczenia kalmary, doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Dodać makaron linguine, i gotować aż al dente, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
8
Drenaż.
9
Podawać nadziewane kalmary i sos na łóżku linguine.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn