Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary

Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary
Absolutnie pyszne nadziewane kalmary może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 926 kalorii, 49g białka, oraz 64G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mleka, zielona cebula, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary, Absolutnie Pyszne Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Absolutnie pyszny i prosty makaron pomidorowy, bazyliowy i czosnkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wypłukać rurki kalmarów i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
W dużej misce, wymieszać cebulę, 6 ząbki czosnku, krewetki, mięso krabowe i sok z cytryny. Łyżka trochę tej mieszanki do każdej tubki kałamarnicy i uszczelnić końce przez "szycie" wykałaczką. Ułóż w jednej warstwie na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Rurki SquidRurki Squid
CrabmeatCrabmeat
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z serem śmietankowym i 2 ząbkami czosnku. Gotować i mieszać, aż ser topi się. Stopniowo ubijaj mleko. Gotować do ogrzania, a następnie zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Wlać na wszystkich rur kalmary w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Na wierzch każdej z nich posypać ok.2 łyżki sera Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
6
Piec odkryte, aż ser jest rumiane i sos jest bąbelkowy. Podczas pieczenia kalmary, doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodać makaron linguine, i gotować aż al dente, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8
Drenaż.
9
Podawać nadziewane kalmary i sos na łóżku linguine.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn