Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary

Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary
Absolutnie pyszne nadziewane kalmary może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 926 kalorii, 49g białka, oraz 64G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mleka, zielona cebula, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary, Absolutnie Pyszne Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Absolutnie pyszny i prosty makaron pomidorowy, bazyliowy i czosnkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wypłukać rurki kalmarów i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce, wymieszać cebulę, 6 ząbki czosnku, krewetki, mięso krabowe i sok z cytryny. Łyżka trochę tej mieszanki do każdej tubki kałamarnicy i uszczelnić końce przez "szycie" wykałaczką. Ułóż w jednej warstwie na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Rurki SquidRurki Squid
CrabmeatCrabmeat
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z serem śmietankowym i 2 ząbkami czosnku. Gotować i mieszać, aż ser topi się. Stopniowo ubijaj mleko. Gotować do ogrzania, a następnie zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Wlać na wszystkich rur kalmary w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Na wierzch każdej z nich posypać ok.2 łyżki sera Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
6
Piec odkryte, aż ser jest rumiane i sos jest bąbelkowy. Podczas pieczenia kalmary, doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodać makaron linguine, i gotować aż al dente, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
8
Drenaż.
9
Podawać nadziewane kalmary i sos na łóżku linguine.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn