A. 1.- Béarnaise Chateaubriand

A. 1.- Béarnaise Chateaubriand
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać A. 1.- Béarnaise Chateaubriand spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 22 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jeśli masz żółtko, pieprz, młode ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Châteaubriand, Chateaubriand A La Maison, oraz Châteaubriand For Two w / Sauce Béarnaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułożyć pieczeń na patelni; wymieszać z 2 łyżkami. sosu do steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Piec 35 do 40 minut lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 60° dla średnio rzadkich lub155 dla średniej doneness, szczotkowanie z 2 łyżki. pozostałego sosu stekowego po 20 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Odstawić na 15 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie o -12° podczas stania).
5
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodać wystarczającą ilość wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 10 do 12 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Odcedzić ziemniaki, pozostawiając ziemniaki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
1/4 szklanki masła pokroić na kawałki; dodać do ziemniaków wraz z natką pietruszki. Wrzucić szczelnie, aż ziemniaki są równomiernie pokryte. Doprawić solą i pieprzem. Przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
9
Napełnij dno podwójnego kotła kilkoma centymetrami wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. W międzyczasie wymieszać pozostałe 1/4 szklanki sosu stekowego i szalotki w górnej części podwójnego kotła; umieścić bezpośrednio na palniku( nie nad dolną częścią podwójnego kotła wypełnionego wodą)i gotować 3 minuty lub aż zgęstnieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
10
Dodaj 2 Łyżki. pozostałego masła; mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
11
Zdjąć z ognia.
12
Dodać żółtko i estragon; mieszać trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
13
Umieścić na dnie podwójnego kotła wypełnionego gotującą się wodą; gotować i mieszać aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
14
Dodaj pozostałe 6 łyżek. masło, 2 łyżki. jednocześnie mieszając trzepaczką po każdym dodaniu, aż masło całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
15
Zdjąć z ognia; przykryć, aby utrzymać ciepło.
16
Mięso pokroić w plasterki. Polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
17
Podawać z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 22 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia3
Magazyn