15-Minutowy Jesienny Pudding Ryżowy
Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 105 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Jeśli 31 centów za porcję spada twój budżet, 15-minutowy jesienny Pudding ryżowy może być niesamowity bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, galaretkę o smaku waniliowym, pudding instant, ryż instant i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Ryżowy Classic Minute® , 15 Minut Waniliowy Pudding Ryżowy, oraz Pieczony owocowy jesienny budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1 szklankę mleka do wrzenia w średnim rondlu. Wymieszać z ryżem, jabłkami, rodzynkami, cynamonem i gałką muszkatołową; przykryć.
W międzyczasie ubić pudding wymieszać i pozostałe mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Do przygotowanego budyniu dodać mieszankę ryżową; dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami. Powierzchnię puddingu przykryć folią; ostudzić 5 min.
Podawać na ciepło lub schłodzone.