Łatwe Nadziewane Cukinie

Łatwe Nadziewane Cukinie
Łatwe nadziewane cukinia wymaga mniej więcej 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 25g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwek, bułka tarta, sos spaghetti, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Łatwy Farsz Z Cukinii Nadziewany, Łatwe Nadziewane Cukinia Ogrodowa, oraz Łatwe serowe kulki cukinii nadziewane ryżem i fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, aż mięso jest rumiane, rozbijając wołowinę na kruszy się, jak gotuje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić nadmiar tłuszczu i przenieść wołowinę do miski. Pokrój cukinię w połowie długiej drogi i użyj łyżki, aby zgarnąć miąższ, pozostawiając grubą skorupę o grubości 1/2 cala wokół cukinii. Posiekaj miąższ cukinii i dodaj do miski. Wymieszać w bułce tartej, czosnek, sos spaghetti, czarne oliwki, i parmezan; farsz dobrze wymieszać. Lekko nadziewać obie połówki cukinii mieszanką mięsną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
4
Połówki cukinii umieścić w naczyniu do pieczenia i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut, wyjąć z piekarnika i wyjąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Posypać 1/2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella na każdej połowie cukinii. Przesuń stojak piekarnik w ciągu 6 cali od źródła ciepła brojlerów piekarnika, włączyć brojlerów, i smażyć cukinię, aż ser mozzarella jest rumiane i bulgotanie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn