Łatwe Muszle Nadziewane Wołowiną

Łatwe Muszle Nadziewane Wołowiną
Łatwe muszle Nadziewane wołowiną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 24g białka, oraz 25g tłuszczu. Za 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką jajko, mieloną wołowinę, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak doskonały wynik spoonacular 33%. Podobne przepisy obejmują Makeover Easy Beef-Nadziewane Muszle, Muszle Nadziewane Wołowiną, oraz Muszle Nadziewane Wołowiną.

Instrukcje

1
Ugotuj muszle makaronu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu do al dente; odcedź i opłucz w zimnej wodzie. Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. W dużej misce wymieszaj ser ricotta, 1-1 / 2 szklanki włoskiej mieszanki serowej, parmezan, pesto, jajko i połowę mieszanki wołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż 3/4 szklanki sosu do spaghetti w natłuszczonym 13-calowym x 9-calowym. naczynie do pieczenia. Łyżka mieszanki sera do muszli makaronu; umieścić w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Połącz pozostałą mieszankę wołową i sos do spaghetti; polać muszlami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Posyp pozostałym serem. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Przykryj i piecz w 350° przez 40 minut. Odkryć; piec 5-10 minut dłużej lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn