Tarty Z Białej Czekolady

Tarty Z Białej Czekolady
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 12. Jeśli 73 grosze za porcję spada w budżecie, tarty z białej czekolady może być wybitny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, skondensowane mleko, pojedyncze skorupki krakersów graham i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarty Z Musem Z Białej Czekolady, Truskawkowe Tarty Z Białej Czekolady, oraz Karmel I Orzechy Makadamia Z Tartami Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić mleko, wodę i budyń wymieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić na 2 minuty lub do miękkiego zestawu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 10 minut.
3
Złożyć ubitą polewą. Łyżka około 1/3 szklanki do każdej skorupy tart. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn