Sos do makaronu z kiełbasą i warzywami
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na sosy, więc wypróbuj Sausage-Veggie Pasta Sauce. Jedna porcja zawiera 433 kalorie , 18 g białka i 22 g tłuszczu . Ten przepis bez nabiału jest dla 7 osób i kosztuje 1,44 USD za porcję . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką sos spaghetti, pieczarki, koncentrat pomidorowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do dania ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 73% , co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Roasted Veggie BBQ Sauce , Broccoli, Sausage and Fresh Basil Pasta i Fusilli With Bakłażan i Kawałki Kiełbasy - Makaron W Stylu Śródziemnomorskim .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż kiełbaskę na średnim ogniu, aż straci różowy kolor; odcedź.
Przenieś do wolnowaru o pojemności 4 qt. Wymieszaj z pieczarkami, pomidorami, sosem marinara, marchewką, papryką, cebulą, koncentratem pomidorowym, czosnkiem, cukrem, bazylią i oregano. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso nie będzie już różowe, a warzywa będą miękkie.