Sos do makaronu z kiełbasą i warzywami

Sos do makaronu z kiełbasą i warzywami
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na sosy, więc wypróbuj Sausage-Veggie Pasta Sauce. Jedna porcja zawiera 433 kalorie , 18 g białka i 22 g tłuszczu . Ten przepis bez nabiału jest dla 7 osób i kosztuje 1,44 USD za porcję . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką sos spaghetti, pieczarki, koncentrat pomidorowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do dania ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 73% , co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Roasted Veggie BBQ Sauce , Broccoli, Sausage and Fresh Basil Pasta i Fusilli With Bakłażan i Kawałki Kiełbasy - Makaron W Stylu Śródziemnomorskim .

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż kiełbaskę na średnim ogniu, aż straci różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieś do wolnowaru o pojemności 4 qt. Wymieszaj z pieczarkami, pomidorami, sosem marinara, marchewką, papryką, cebulą, koncentratem pomidorowym, czosnkiem, cukrem, bazylią i oregano. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso nie będzie już różowe, a warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Podawać ze spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawSos
Magazyn