Ramen z klopsikami wieprzowymi

Need a dairy free main course? Ramen z klopsikami wieprzowymi może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 629 kalorii, 24g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Mieszanka pomidorów w puszkach, jajko, makaron ramen i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), Ramen Pork ' n ' Peppers, oraz Pork Ramen Bowls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 450 stopni F.
Blachę do pieczenia posmarować olejem roślinnym. Upuść czosnek, imbir i szalotki przez rurę zasilającą robota kuchennego z uruchomionym silnikiem i pulsuj, aż posiekasz; przenieś połowę mieszanki do garnka.
Dodaj panko, 1 łyżkę sosu sojowego, 1/2 łyżeczki cukru i jajko do procesora; pulse do połączenia.
Dodać wieprzowinę; pulse aż tylko połączone. Formować na 20 małych kulek i układać na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec do firmy, 8 do 10 minut.
W międzyczasie dodaj 2 łyżki oleju roślinnego do garnka z mieszaniną czosnku. Gotować na średnim ogniu, mieszając, 2 minuty.
Dodać pomidory, pozostałe 2 łyżki sosu sojowego i 1/2 łyżeczki cukru. Gotować, mieszając, aż zgęstnieje, 5 protokół. Wymieszać w 1 1/2 szklanki wody.
Dodaj klopsiki i zmniejszyć ogień do średnio niski; gotować na wolnym ogniu, aż gotowane przez, 8 do 10 więcej minut.
Namoczyć ramen w gorącej wodzie do miękkości, 4 do 5 minut; odcedzić.
Dodaj do garnka i wrzucić do herbu. Podziel między miski.
Zdjęcia Antonis Achilleos