Przepis Reuben Brunch Bake można przygotować w około 55 minut . Za 78 centów za porcję przepis ten pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 12 osób. Ten przystawka ma 197 kalorii , 11 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką mleko, pieprz, musztardę dijon i kilka innych składników, możesz go zrobić. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu świątecznym . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 36% . Ta ocena jest raczej słaba. Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger i Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - bezglutenowe, bezmleczne, wegetariańskie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj pierwsze dziewięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
2
Wlać do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 11 cali x 7 cali. Przykryć i schłodzić w lodówce przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Wymieszaj bułkę tartą z masłem; posyp zapiekankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40–45 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.