Naleśnik jabłkowy w piekarniku

Naleśnik jabłkowy w piekarniku
Apple Oven Pancake może być dokładnie tym przepisem lakto ovo wegetariańskim , którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 410 kalorii , 8 g białka i 8 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 1,05 USD za porcję. Jest dostarczany przez Taste of Home. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śniadanie. 4 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i kup mleko, cukier puder, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 39% . Pieczony naleśnik z jabłkiem , pieczony naleśnik szwedzki i naleśnik owsiany (pyszny i zdrowy dla serca) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj jabłka, rodzynki, brązowy cukier, miód, cynamon i gałkę muszkatołową. Rozpuść masło w 12-calowej patelni żaroodpornej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj mieszankę jabłkową do patelni i smaż przez 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W blenderze zmiksuj jajka, mleko, mąkę, cukier i sól; przykryj i miksuj przez 10 sekund lub do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Zalej mieszanką jabłkową; delikatnie unieś mieszankę jabłkową, pozwalając mieszance jajecznej spłynąć pod spód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 15–20 minut lub do momentu, aż naleśnik stanie się puszysty i złocistobrązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Jeśli chcesz, skrop sokiem z cytryny i cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
7
Pokroić na kliny.
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn