Makaroniki Piña Colada
Jeśli masz około 30 minut do spędzenia w kuchni, makaroniki Pina Colada mogą być świetnym przepisem laktoowowegetariańskim do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 487 kalorii , 6 g białka i 38 g tłuszczu . Za 67 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 18 osób. Mieszanka ekstraktu waniliowego, soli, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i sycący. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 38% . Ta ocena jest raczej słaba. Podobne przepisy obejmują Three Ingredient Frozen Pina Colada , Cherry Limeade Macaroons i Chocolate Dipped Coconut Macaroons .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż blachę do pieczenia papierem pergaminowym lub matą silikonową.
Wymieszaj mąkę, kokos, ananas, orzechy makadamia i sól w dużej misce. Wymieszaj ze słodzonym skondensowanym mlekiem, ekstraktem rumowym i ekstraktem waniliowym. Nakładaj porcje ciasta wielkości piłeczki golfowej w odstępach 2 cali na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 12–15 minut, aż wiórki kokosowe się zrumienią.