Dip cebulowy z serem Vidalia®
Cheesy Vidalia® Onion Dip to bezglutenowy i laktoovo-wegetariański przepis na 6 porcji. Ten przystawka ma 641 kalorii , 10 g białka i 64 g tłuszczu na porcję. Za 1,15 USD za porcję przepis ten pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz mielony, majonez, cebulę i kilka innych składników, możesz go zrobić. Jest idealny na Super Bowl . Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 35 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 38% . Ta ocena nie jest taka niesamowita. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź również podobne przepisy: Zapiekanka z cebuli Vidalian {Pieczona kwitnąca cebula} , Wędzona słodka cebula Vidalian i fasola oraz Dip z karmelizowanej cebuli .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Wymieszaj cebulę, majonez i mozzarellę w naczyniu żaroodpornym; dopraw solą i pieprzem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch zacznie brązowieć, przez 25–30 minut.