Czekoladowe Skrzynki Skarbów
Chocolate Treasure Boxes to bezglutenowa przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 40 g tłuszczu i łącznie 685 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 4,0 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bitej śmietany, mlecznej czekolady w kartonie, wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1529 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 48% , to danie jest solidne. Mus czekoladowy w skorupce czekoladowej , ciasto czekoladowo-daktylowe z polewą czekoladowo-toffi i kremowe lody czekoladowe bez jajek z ciasteczkami z kawałkami czekolady są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozpuść czekoladę zgodnie z instrukcją na opakowaniu; zanurz truskawki w czekoladzie i pozwól, aby nadmiar czekolady spłynął.
Umieścić na blasze do pieczenia wyłożonej papierem woskowanym; odstawić.
Przekrój batoniki na pół wzdłuż.
Skropić białą czekoladą; schłodzić do stężenia. Zanurz krótkie boki dwóch połówek batonika w roztopionej czekoladzie; ułożyć je pod kątem prostym do siebie na blasze do pieczenia wyłożonej papierem woskowanym, tworząc dwie ścianki pudełka. Zanurz krótkie boki dwóch kolejnych połówek batonika; połączyć je pod kątem prostym, tworząc pudełko o czterech ściankach. Powtórzyć, tworząc drugie pudełko. Schłodzić pudełka i truskawki do stężenia, około 10 minut.
Tymczasem w małej misce ubijaj mleko z mieszanką budyniową przez 2 minuty.
Odstawić na 2 minuty lub do momentu, aż masa zmięknie; następnie wymieszać z ubitą pianą.
Umieść pudełka na talerzach do serwowania.
Wytnij mały otwór w rogu ciasta lub plastikowej torebki; włóż końcówkę do ciasta w kształcie gwiazdki. Napełnij torebkę mieszanką budyniową; wyciśnij do pudełek.
W razie potrzeby podgrzej czekoladę do zanurzania. Zanurz długie boki pozostałych połówek batonika w roztopionej czekoladzie; przyklej do górnej krawędzi każdego pudełka, tworząc pokrywkę.
Udekoruj truskawkami. Schłodź przez 10 minut lub do momentu stężenia.