Ciasto Z Musem Jabłkowym
Ciasto z musem jabłkowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 1g tłuszczu i w sumie 116 kalorii. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier zastępczy równoważny cukier, ocet jabłkowy, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Lattice-Top Blackberry Pie {lattice top pie photo tutorial}, Krata-Top Plum Pie, oraz Chleb Żytni Kraty dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól; pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać gruboziarniste okruchy.
Połącz wodę, mleko i ocet; stopniowo dodawaj do mieszanki miękiszu, podrzucając widelcem, aż ciasto utworzy kulkę.
Płaszcz 9 cali. talerz do ciasta ze sprayem do gotowania. Odłóż jedną trzecią ciasta. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj pozostałe ciasto, aby dopasować talerz do ciasta.
Przenieś ciasto na talerz; przycinaj nawet krawędzią.
W dużej misce połącz jabłka i rodzynki.
Połącz substytut cukru, mąkę, brązowy cukier i cynamon; Dodaj do mieszanki jabłkowej i wymieszaj, aby pokryć. Wlej 3 szklanki do skórki; przykryj musem jabłkowym. Na wierzch z pozostałą mieszanką jabłek; kropka z masłem.
Rozwałkuj zarezerwowaną porcję ciasta; zrobić skórkę kratową. Wykończenia i flet krawędzie.
Piec w temperaturze 375° przez 40-45 minut lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie musujące. Ostudzić na ruszcie.