Ciasteczka Z Marchwi Mrożonej
Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka porzeczek, masła, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka Z Marchwi Mrożonej, Mini mrożone bochenki z buraków i marchwi, oraz Mrożone Ciasteczka Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem. Ustaw stojak z drutu na obramowanej blasze do pieczenia. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać na arkusz pergaminu.
Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić masło, cukier i skórkę do światła, o 3 protokół. Zmniejszyć prędkość; beat w jajko i marchew puree. Zeskrobać boki miski. (
Mieszanina będzie wyglądać zsiadłe.) Wymieszać z mieszaniną mąki i porzeczek.
Upuść ciasto przez łyżki stołowe 2 cale od siebie na blachach do pieczenia.
Piec, aż lekko rumiane, o 15 protokół, przełączanie arkuszy góry do dołu i z przodu do tyłu w połowie.
Ostudzić na arkuszach na stojakach z drutu na 2 minuty, a następnie wyjąć do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.
Wymieszać sok z masłem. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy, ubijając aż będzie gładki.
Przenieść do torby ziplock. Snip off rogu; mżawka oblodzenie ochłodzonych ciastek.
Odstawić, aż lukier stwardnieje, około 15 minut.