Batony z sernikiem jeżynowym zajmują około 50 minut od początku do końca. Za 1,1 dolara za porcję otrzymujesz deser dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 21 g tłuszczu i łącznie 379 kalorii . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt waniliowy, skórkę z cytryny, owoce do smarowania jeżyn i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 34% . Batony śniadaniowe z jeżynami , batony z ciasta jeżynowego i mrożone batony z sernikiem limonkowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Amaretto, Opcjonalnie
2
Pozostaw ciasto na ciasteczka w temperaturze pokojowej na 5 minut, aby zmiękło. Przyciśnij do dna i 1 in. w górę boków natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2-2/3 Szklanki świeżych Jeżyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania
3
Piec 12-15 minut lub do uzyskania złotego koloru. Ostudzić na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone
4
Tymczasem w dużej misce ubij ser ricotta, ser mascarpone i cukier, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Standardowa Miska Na Wafle
5
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Wymieszaj z wanilią, skórką z cytryny, sokami cytrusowymi i, jeśli chcesz, amaretto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
Cukierki Waflowe Necco
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Wlać do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec 20-25 minut lub do momentu, aż środek będzie prawie gotowy. Ostudzić 1 godzinę na kratce.
Umieść owoce nadające się do smarowania w małej misce, którą można używać w mikrofalówce; podgrzewaj w kuchence mikrofalowej na wysokiej mocy przez 30–45 sekund lub do momentu, aż się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Kremu Malinowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 Cukierków Miętowych, Pokruszonych
Standardowa Miska Na Wafle
9
Rozłóż na warstwie sernika; na wierzchu ułóż jeżyny. Schłodź w lodówce do momentu podania.