Batony sernikowe z jeżynami

Batony sernikowe z jeżynami
Batony z sernikiem jeżynowym zajmują około 50 minut od początku do końca. Za 1,1 dolara za porcję otrzymujesz deser dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 21 g tłuszczu i łącznie 379 kalorii . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt waniliowy, skórkę z cytryny, owoce do smarowania jeżyn i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 34% . Batony śniadaniowe z jeżynami , batony z ciasta jeżynowego i mrożone batony z sernikiem limonkowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Amaretto, OpcjonalnieAmaretto, Opcjonalnie
2
Pozostaw ciasto na ciasteczka w temperaturze pokojowej na 5 minut, aby zmiękło. Przyciśnij do dna i 1 in. w górę boków natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2-2/3 Szklanki świeżych Jeżyn2-2/3 Szklanki świeżych Jeżyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania
3
Piec 12-15 minut lub do uzyskania złotego koloru. Ostudzić na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone1 Opakowanie (8 Uncji) Serka Mascarpone
4
Tymczasem w dużej misce ubij ser ricotta, ser mascarpone i cukier, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
5
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Wymieszaj z wanilią, skórką z cytryny, sokami cytrusowymi i, jeśli chcesz, amaretto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Wlać do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec 20-25 minut lub do momentu, aż środek będzie prawie gotowy. Ostudzić 1 godzinę na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)
8
Umieść owoce nadające się do smarowania w małej misce, którą można używać w mikrofalówce; podgrzewaj w kuchence mikrofalowej na wysokiej mocy przez 30–45 sekund lub do momentu, aż się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Kremu Malinowego2 łyżki Kremu Malinowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 Cukierków Miętowych, Pokruszonych20 Cukierków Miętowych, Pokruszonych
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
9
Rozłóż na warstwie sernika; na wierzchu ułóż jeżyny. Schłodź w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn