Żółwie pająki z kawą i pistacjowo-czekoladowymi jajkami pająka

Żółwie pająki z kawą i pistacjowo-czekoladowymi jajkami pająka
Żółwie pająki z kawą i pistacjowo-czekoladowymi jajkami pająka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 932 kalorie. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, brązowy cukier, pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy Pająk z musem karmelowo-kawowym, Śnieżne jajka z kremem pistacjowym i czekoladową mżawką, oraz Spooky Spider Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 24 małe czekoladowe formy kopułkowe
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
2
Dla żółwi pająków: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Orzechy pekan rozłóż równomiernie na matie silikonowej na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Umieścić w piekarniku i piec do tosty, 7 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
W małym rondelku wymieszać cukier, brązowy cukier, sól, śmietanę, lekki syrop kukurydziany i masło i stale mieszać na małym ogniu, aż cukry się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dodaj sodę oczyszczoną i zwiększ ciepło do średnio-wysokiej, stale mieszając. Gotować karmel do 244 stopni F. natychmiast zanurzyć dno gorącej patelni w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj wanilię i rum. Miarka karmel na tosty pekan tak, że karmel jest plotchy całego orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
8
Ostudzić do temperatury pokojowej. W przypadku ganaszu kawowego: w małym rondlu na średnim ogniu karmelizuj cukier do ciemnego bursztynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Podgrzej krem, fleur de Sel i zmielone espresso w kuchence mikrofalowej, aż będzie gorące w dotyku, 1 do 2 minut. Do ugotowanego cukru ostrożnie dodać śmietankę espresso i doprowadzić do wrzenia. Bądź bardzo ostrożny w tym punkcie, ponieważ cukier będzie bąbelki się, gdy tylko krem wchodzi w kontakt z cukrem. Po prostu wlewaj krem powoli i mieszaj przez cały czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone EspressoMielone Espresso
Fleur De SelFleur De Sel
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
10
Umieść czekoladę, miód, masło i likier kawowy w dużej misce. Przecedzić karmel na czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier KawowyLikier Kawowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Odstawić na 30 sekund, a następnie ubijać, aby połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
12
Pozostaw w temperaturze pokojowej, aż krawędzie zaczną krystalizować. W przypadku ganaszu pistacjowego: w małym rondlu zagotuj śmietanę i lekki syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
Umieść masło, białą czekoladę i związek pistacjowy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Gorącą śmietanę polać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
15
Odstawić na 10 sekund, a następnie ubijać, aby połączyć. Złożyć posiekane pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
16
Pozostaw w temperaturze pokojowej, aż krawędzie zaczną krystalizować. Rura do drugiej połowy kopuły czekoladowej muszli. W przypadku czekoladowych kopuł: roztopić czekoladę i wlać do formy, odstawić na 30 sekund i wylać z powrotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
17
Niech się całkowicie wykrystalizuje. Powtórz ze wszystkimi formami. Rur ganache kawy do formy czekolady. Przyklej 2 połówki razem z roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
18
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Kucharze Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.

Składniki

0Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebrązowy cukier, przesianybrązowy cukier, przesiany907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeciemna czekolada powlekanaciemna czekolada powlekana52 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzulikier kawowy (polecany: Kahlua)likier kawowy (polecany: Kahlua)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany11 łyżka suszonego oreganolekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory słoneczne niepomidory słoneczne nie4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory słoneczne niepomidory słoneczne nie4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory słoneczne niepomidory słoneczne nie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreociemny rum (polecane: Meyer ' s)ciemny rum (polecane: Meyer ' s)0Batoniki toffi Heathfleur de selfleur de sel21opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge4 uncje czekolady mlecznej, z grubsza posiekane4 uncje czekolady mlecznej, z grubsza posiekane907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeorzeszki pekan, posiekaneorzeszki pekan, posiekane22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumieszanka pistacjowamieszanka pistacjowa28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepistacje, grubo posiekanepistacje, grubo posiekane0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych177opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej43opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgełyżki masła niesolonego, temperatura pokojowałyżki masła niesolonego, temperatura pokojowa50opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło niesolonemasło niesolone42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu(1/2 patyczka) masło niesolone(1/2 patyczka) masło niesolone2Batoniki toffi Heathnestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski128opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebiała czekolada, grubo posiekanabiała czekolada, grubo posiekana11 łyżka suszonego oreganomielone espressomielone espresso
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn