Żółwie Bekonowe Pokryte Czekoladą

Żółwie Bekonowe Pokryte Czekoladą
Żółwie bekonowe pokryte czekoladą to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, cukier granulowany, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Żółwie Pokryte Czekoladą, Żółwie Wędzone Solą Morską W Czekoladzie, oraz Boczek W Czekoladzie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Rozłóż orzechy pekan w równej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec, aż pekan są pachnące i tosty, mieszając od czasu do czasu, o 6 lub 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Wyjąć pekan z piekarnika i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
5
Smażyć boczek na dużej patelni, aż bardzo chrupiące, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przełożyć boczek na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i ostudzić. Gdy boczek jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokrój każdy pasek na sześć kawałków nożycami kuchennymi. Odstawić kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Ułóż orzeszki pekan w pięcioogwiazdkowych skupiskach. Powinieneś mieć wystarczająco dużo całych połówek orzechów pekan, aby zrobić 30 klastrów. (Jeśli nie, możesz ułożyć połamane kawałki w małe stosy. Nie będą wyglądać jak żółwie, ale nadal będą pyszne.) Odstawić blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
W małym rondlu połącz śmietanę, masło i ekstrakt z wanilii. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie natychmiast usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
W średnim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i 1/4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować mieszaninę cukru, bez mieszania, ale wirowanie patelni od czasu do czasu, aż zacznie się obracać złoto-bursztynowy kolor, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Bardzo ostrożnie wlać gorącą śmietanę do mieszaniny cukru. Będzie bąbelkowo. Mieszać aż do połączenia. Clip candy termometr do boku patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina osiągnie 248ºf (twardym etapie piłki), 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw karmel do ostygnięcia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Używając łyżki do zupy, Wrzuć kopce karmelu do środka każdej klastra orzechów pekan. Na wierzchu po jednym kawałku boczku, delikatnie naciskając, aby przylegać. (Jeśli karmel stanie się zbyt sztywny do pracy, podgrzej go delikatnie na małym ogniu.) Odstawić żółwie do ostygnięcia, 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
13
Podgrzać dwie trzecie chipsów czekoladowych w żaroodpornej misce ustawionej na patelni gotującej się wody, aż stopi się, a termometr cukierkowy rejestruje 110ºF - 115ºF.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Wyjąć miskę z patelni i pozostawić czekoladę do ostygnięcia, aż termometr zarejestruje 95ºF-100ºF. Wymieszać w pozostałej trzeciej czekolady chipsy aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Za pomocą łyżki do zupy, top każdego żółwia łyżką roztopionej czekolady, wygładzając, aby całkowicie pokryć boczek. Odstawić żółwie na bok, aż czekolada stwardnieje. Żółwie będą przechowywać do dwóch tygodni, przechowywane między arkuszami papieru woskowego w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn