Żółwie Bekonowe Pokryte Czekoladą

Żółwie Bekonowe Pokryte Czekoladą
Żółwie bekonowe pokryte czekoladą to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, cukier granulowany, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Żółwie Pokryte Czekoladą, Żółwie Wędzone Solą Morską W Czekoladzie, oraz Boczek W Czekoladzie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozłóż orzechy pekan w równej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec, aż pekan są pachnące i tosty, mieszając od czasu do czasu, o 6 lub 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Wyjąć pekan z piekarnika i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Smażyć boczek na dużej patelni, aż bardzo chrupiące, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przełożyć boczek na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i ostudzić. Gdy boczek jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokrój każdy pasek na sześć kawałków nożycami kuchennymi. Odstawić kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Ułóż orzeszki pekan w pięcioogwiazdkowych skupiskach. Powinieneś mieć wystarczająco dużo całych połówek orzechów pekan, aby zrobić 30 klastrów. (Jeśli nie, możesz ułożyć połamane kawałki w małe stosy. Nie będą wyglądać jak żółwie, ale nadal będą pyszne.) Odstawić blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
W małym rondlu połącz śmietanę, masło i ekstrakt z wanilii. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie natychmiast usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
9
W średnim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i 1/4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować mieszaninę cukru, bez mieszania, ale wirowanie patelni od czasu do czasu, aż zacznie się obracać złoto-bursztynowy kolor, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Bardzo ostrożnie wlać gorącą śmietanę do mieszaniny cukru. Będzie bąbelkowo. Mieszać aż do połączenia. Clip candy termometr do boku patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina osiągnie 248ºf (twardym etapie piłki), 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw karmel do ostygnięcia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Używając łyżki do zupy, Wrzuć kopce karmelu do środka każdej klastra orzechów pekan. Na wierzchu po jednym kawałku boczku, delikatnie naciskając, aby przylegać. (Jeśli karmel stanie się zbyt sztywny do pracy, podgrzej go delikatnie na małym ogniu.) Odstawić żółwie do ostygnięcia, 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Całkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W KostkęCałkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W Kostkę
13
Podgrzać dwie trzecie chipsów czekoladowych w żaroodpornej misce ustawionej na patelni gotującej się wody, aż stopi się, a termometr cukierkowy rejestruje 110ºF - 115ºF.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Wyjąć miskę z patelni i pozostawić czekoladę do ostygnięcia, aż termometr zarejestruje 95ºF-100ºF. Wymieszać w pozostałej trzeciej czekolady chipsy aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Za pomocą łyżki do zupy, top każdego żółwia łyżką roztopionej czekolady, wygładzając, aby całkowicie pokryć boczek. Odstawić żółwie na bok, aż czekolada stwardnieje. Żółwie będą przechowywać do dwóch tygodni, przechowywane między arkuszami papieru woskowego w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Całkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W KostkęCałkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn