Żytnie Przekąski
Żytnie przekąski to bezmleczne przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną kiełbasę, mieloną wołowinę, topiony ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Cocktail Rye Rounds dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść mieloną wołowinę i mieloną kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
W średnim rondlu na małym ogniu roztopić ser topiony.
Roztopiony ser topiony wymieszać z mieszanką mięsną. Wymieszaną mieszankę łyżka na kromkach chleba żytniego. Ułóż plastry w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 10 do 12 minut, aż ser topiony zacznie brązowieć.