Żyroskop R. B. Millera
Mięso żyroskopowe R. B. Millera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, mieloną wołowinę, mielony majeranek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mięso Gyro, Seitan Gyro Meat, oraz Mięso Gyro z sosem Tzatziki.
Instrukcje
Zmielić zmielony uchwyt i kostki jagnięce przez grubą płytę młynka do mięsa dwa razy, aby dokładnie wymieszać.
Włożyć cebulę, czosnek, majeranek, rozmaryn, sól i pieprz do robota kuchennego i pulsować do drobno zmielonego.
Wymieszać mielone mięso i mieszankę cebuli w misce. Przetrzeć przez drobną płytkę i zapakować mieszaninę do patelni bochenkowej 3x7 cala. Owinąć szczelnie folią i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Wyjąć i wyrzucić plastikową folię z patelni bochenka i piec mięso gyro w nagrzanym piekarniku, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 140 stopni F (60 stopni C), około 1 godziny.
Odcedzić cały płyn, który nagromadził się na patelni, a następnie usunąć bochenek z patelni.
Umieść mięso na stojaku ustawionym nad naczyniem do pieczenia, aby złapać kapanie i kontynuować pieczenie, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F (75 stopni C), 15 do 30 minut więcej.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 15 minut przed krojeniem. Gotowy Bochenek powinien być twardy i nieco suchy.