Żurawinowy Migdałowy Crunchers
Chrupiące migdały żurawinowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wyciąg z migdałów, płatki zbożowe, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czekoladowe Podwójne Crunchery, Czekoladowe Podwójne Crunchery, oraz Crunchers Kokosowo-Nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Wymieszać wszystkie składniki w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Linia 13x9-calowa patelnia do pieczenia z folią, z końcami folii rozciągającymi się na boki patelni, tworząc uchwyty. Folia smarowa. Mocno wcisnąć mieszankę płatków zbożowych do przygotowanej patelni lekko nasmarowanymi dłońmi.
Piec 15 minut lub do złotego koloru. Natychmiast podnieś pręty z patelni za pomocą uchwytów foliowych. Schłodzić na stojaku z drutu 10 minut; usunąć folię. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.