Żurawinowy Meat Loaf to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.22 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu barbecue, sos żurawinowy pełnoziarnisty, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć żurawinę, można śledzić to danie główne z Budyń chlebowy z suszoną żurawiną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bochenek mięsa z indyka z glazurą żurawinową, Meat Loaf for One, oraz Tex-Mex Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Pokruszyć wołowinę i szynkę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Wklep w nasmarowane 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piec w temperaturze 350° przez 1-1 / 4 godziny lub do czasu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.