Żurawinowo-Nakrapiany Sernik Z Białej Czekolady
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 305 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz okruchy krakersów Grahama, ekstrakt z wanilii, blok 1/3 mniej tłustego twarogu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Żurawinowy Z Białą Czekoladą, Sernik Z Białą Czekoladą I Żurawiną, oraz Sernik Żurawinowy Z Białą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ser jogurtowy, umieść durszlak w średniej misce. Durszlak liniowy z 2 warstwami gaznicy, umożliwiający rozciągnięcie gaznicy na zewnętrzną krawędź. Łyżka jogurtu do durszlaka. Przykryć luźno folią; przechowywać w lodówce 12 godzin. Łyżka jogurtowego sera do miski; wyrzucić płyn. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Aby przygotować skórkę, połącz okruchy krakersów i masło, rzucając widelcem, aż będzie wilgotne. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Aby przygotować dżem żurawinowy, połącz żurawinę, 1/2 szklanki cukru, wodę i sok w średnim, ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować 10 minut lub aż żurawina są miękkie.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Umieść mieszankę żurawinową w robocie kuchennym; proces 2 minuty lub do prawie gładkiej. Odstawić.
Aby przygotować nadzienie, umieść czekoladę i mleko w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wolnym ogniu wody 5 minut lub aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Odstawić.
W dużej misce umieścić ser jogurtowy, 1 szklankę cukru i kolejne 4 Składniki (1 szklanka cukru przez kwaśną śmietanę) i ubić mikserem z małą prędkością 1 minutę. Beat ze średnią prędkością 2 minut lub do gładkiej, skrobanie miski od czasu do czasu. Ubić w mieszance czekoladowej.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Zeskrobać miskę i pokonać 30 sekund. Złożyć dżem żurawinowy.
Wlać na skórkę i gładką górę. Luźno przykryć folią aluminiową.
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę i 10 minut. Wyłączyć piekarnik; zdjąć folię. Sernik schłodzić w zamkniętym piekarniku 1 godzinę i 15 minut.
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.