Żurawina Czerwona
Red Devil Cranberries to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 143 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz Syrop z agawy, żurawiny, serrano chile pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Żurawina Czerwona, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotka i Serrano pieprz i gotować, aż zmięknie, 3 do 4 protokół.
Dodajemy sok pomarańczowy i syrop z agawy, gotujemy na wolnym ogniu i dodajemy żurawinę. Gotować na niskim wrzenia, aż żurawina wszystkie popped i dopiero zaczynają zmniejszać, 6 do 7 protokół.
Tymczasem odetnij górną i dolną część krwi pomarańczowej. Pracując nad miską, obrać pomarańczę ostrym nożem, a następnie pokroić między membranami, pozwalając segmentom wpaść do miski. Do żurawin wymieszać kawałki pomarańczy i dowolny sok, sos chipotle i adobo, cynamon i 1/2 łyżeczki soli.
Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest gęsty, o 20 protokół.