Żucia Bezglutenowe

Żucia Bezglutenowe
Żucia bezglutenowe jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i podnieś gumę ksantanową, jajko, żółtko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 265 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów, Chewy Gluten Free Brownie, oraz Baton Musli Do Żucia Bezglutenowy.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Roztopić masło w średnim rondlu o grubym dnie na małym ogniu. Po stopieniu wlać do miski miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
W średniej misce przesiać razem mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, mąkę z tapioki, gumę ksantamową, sól i sodę oczyszczoną. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodaj oba cukry do miski z masłem i za pomocą mocowania wiosła, śmietany razem na średniej prędkości przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać całe jajko, żółtko, mleko i ekstrakt waniliowy i wymieszać, aż dobrze się połączą. Powoli włącz mieszankę mąki, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
(Keebler)(Keebler)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
6
Dodać chipsy czekoladowe i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
7
Schłodzić ciasto w lodówce, aż będzie twarde, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Uformuj ciasto na 2-uncjowe kulki i umieść na wyłożonych pergaminem arkuszach do pieczenia, 6 ciastek na arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piec przez 14 minut, obracając Patelnie po 7 minutach, aby uzyskać równomierne pieczenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Wyjąć z piekarnika i ostudzić ciasteczka na patelniach przez 2 minuty. Przenieś ciasteczka do drucianego stojaka i całkowicie ostudź. Przechowywać gotowane ciasteczka w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 39 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn